top of page

BILSKADER

Vi utfører oppretting og lakkering av alle typer biler

thumbnail_tresland-kvart-210325_edited.jpg

GRATIS SKADETAKSERING

Velkommen til oss for en gratis skadetaksering. Vi setter opp en skadetakst der vi vurderer skadeomfang og kostnadene. Du kan komme innom uten timebestilling, en skadetaksering tar ca. 15 minutter. Har du en forsikringsskade kan vi taksere og reparere for alle forsikringsselskaper. Trenger du hjelp med skademelding til ditt forsikringsselskap kan vi gjerne hjelpe deg med dette og vi sender den inn digitalt.

12011171_1627711540813457_144046838158599685_n_edited.jpg

AVTALER MED ALLE FORSIKRINGSSELSKAPER

Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du har. Vi reparerer alle bilmerker og samarbeider med alle forsikringsselskaper. Vi utfører alle bilskader etter produsentenes instrukser slik at alle garantier blir beholdt. Vi har over 20 års erfaring innen bilskader og vi firer ikke på sikkerheten. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like sikker å kjøre som den var før skaden. Vi bruker originale deler i våre reparasjoner.

thumbnail_har-du-en-bilskade_edited.jpg

SMART-REPAIR - MICROPAINT

Vi reparerer småskader raskere og rimeligere i vårt Smart-Repair anlegg. Vi er en del av Micropaint kjeden som tilbyr gunstige priser og løsninger for småskader. Vi kan reparere matte hovedlykter, felger, steinsprut i frontrute og alt av lakk- og karosseriskader. Ypperlig løsning for leasingbiler som skal tilbakeleveres. Se gjerne mer informasjon og søk på pristilbud på mpsbilskade.no

elbil 1.jpg

EL-BIL OG HYBRIDBIL SKADER

Vi utfører skadereparasjon på alle typer elbiler og hybridbiler. Det blir stadig flere i Norge som kjører el- eller hybridbil, og når uhellet er ute spør du deg sikkert hvem som har tilstrekkelig kompetanse til skadereparasjon av elbilen din. Vi benytter moderne teknologi og reparerer din el- eller hybridbil profesjonelt.

bottom of page