top of page

VI ØNSKER ALLE BILER VELKOMMEN

Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker

MEKANISKE REPARASJONER

Vi er et godkjent bilverksted for alle bilmerker. Vi ligger sentralt plassert få minutters gange fra Bø Sentrum i Bø i Telemark. Ved service og reparasjoner bruker vi alltid Mekonomen originaldeler eller reservedeler av tilsvarende kvalitet dersom ikke annet avtales. Dette er deler som produseres eksakt i henhold til spesifikasjonen fra bilfabrikken. Tar du service hos oss gjelder din nybilgaranti og vi stempler/registrerer servicen i din servicebok. Våre mekanikere har god kunnskap og erfaring. Vi utfører våre reparasjoner med moderne utstyr, og oppdaterer programvare for servicedata og teknisk informasjon.

Bilmekaniker

EU KONTROLL

Vi utfører eu kontroll på alle bilmerker opptil 3500 kg. Pris kr. 1195,-. Time kan bookes på e-post: post@treslandbilskade.no eller
tlf: 35 95 12 00. Etterkontroll kr. 300,-.

eu.jpg

DEKKSKIFTE, FELGER OG DEKKHOTELL

Vi har et stort utvalg dekk og felger i alle prisklasser. Velkommen innom eller ta kontakt på telefon: 35 95 12 00 eller e-post: post@treslandbilskade.no for et godt tilbud! Les av dimensjonen på dine dekk og få et raskt tilbud i ulike prisklasser. Er du ute etter spesialdekk til for eksempel amerikanske biler er vi forhandler av alle dekk på tyrelia.com.

Mechanic

AIR CONDITION SERVICE

Et fungerende AC (Air Condition) er deilig i de varmeste sommermånedene. I de fleste moderne biler opprettholder AC-systemet viktige funksjoner også resterende av året gjennom avfukting og tørking av kupeluften. Vår moderne ac-maskin utfører fylling av ac-gass på de fleste typer biler. Ved fylling utfører maskinen først en trykktest for å sjekke om systemet har store lekkasjer av ac-gass. Dersom systemet går gjennom trykktesten fyller vi ac-gass, vedlikeholdsolje og sporstoff. Sporstoff er hensiktsmessig å fylle på for å lokalisere eventuelle små lekkasjer dersom det er lekkasjer i etterkant av fyllingen. Ta kontakt med oss for priser da det varierer fra bil til bil.

ac gass 3.jpg

SERVICER - NYBILGARANTI - MOBILITETSGARANTI

Vi utfører service på alle typer biler og hos oss opprettholder du nybilgarantien da vi utfører tilsvarende servicer som hos originalverkstedene. Vi nullstiller servicelampe med data og oppdater servicehefte. I tillegg får alle kunder som tar service hos oss en Mobilitetsgaranti som varer i 12 måneder. Denne garantien gir deg ubegrenset antall vegassistanser i hele Norge og Europa, ingen egenandel, gratis leiebil i inntil 3 døgn, samt mange flere gunstige fordeler (les gjerne mer på mekonomen.no). Velkommen til oss med service på din bil!

oljeskift.jpg
bottom of page