top of page

20-års jubileum i 2021

Oppdatert: 24. aug. 2022

Hos oss utfører vi trygge bilreparasjoner og kan vise til over 20-års drift av bilverksted, oppretting og lakkering av alle bilmerker. Vi utfører alle våre reparasjoner etter lovbestemte prosedyrer og alle garantier opprettholdes. Vi driver vårt verksted på et tettsted der alle-kjenner-alle og har derfor i alle år vært avhengige av fornøyde kunder. Vårt slagord er at "vi er fornøyde når du er fornøyd" så det er noe vi prøver å etterleve. Skulle det være et problem som oppstår, skal du som kunde føle deg trygg på vi ordner opp.

Eier av Tresland Bilskade, Kim Tresland, begynte først å skru på sykler når han var 4-5 år, så fortsatte det på mopeder og båter, så biler. Med siden 4 fagbrev som bilmekaniker, biloppretter, billakkerer og industrimekaniker, kan du føle deg trygg som kunde at du blir tatt hånd om av en bilmann.


De ansatte hos oss er vi svært stolte av og de fleste som jobber hos oss har fagbrev eller er på veg til å ta fagbrev. Flere av de som jobber her har jobbet her i over 10 år, og kan vise til lang erfaring innen sitt fag.


Vi håper vi får ønske deg velkommen som kunde !2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page